Příběh značky Royal začíná v minulém století v Kavale, jednom z nejkrásnějších řeckých měst. Zde se Alexios Tsatsoulis, který se narodil v severozápadním Řecku v Epirusu, rozhodl usadit a změnit svůj koníček, kterým je jeho láska k dobrému jídlu, na zdroj příjmů pro svoji rodinu. Používá k tomu recepty ze své domoviny a po generace staré umění sterilování čerstvé zeleniny po celý rok.
V dnešní době se tento malý průmysl vyvinul v jeden z největších v Řecku s dvěma moderními továrnami, desítkami receptů a výrobky vyváženými do celého světa.
„Royal Mediterranean“, jak je společnost dnes pojmenována, je zárukou nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin.
Co se nezměnilo a nikdy nebude, je pečlivý výběr zeleniny, používání špičkových surovin, kontinuita řízení, odpovědnost, zkušení zaměstnanci a neustálé investice do nového vybavení, důsledné uplatňování všech mezinárodních standardů řízení kvality a bezpečnosti, prostě závazek k vynikajícímu jídlu.